Kontakt

torkasvamp.se
Dag Hedegård & Lars Hedegård
℅ Ingestorp, Redinstorp
514 52 Länghem

info@torkasvamp.se

SMS hela dagen eller med röstsamtal efter 17:00 på 0702-67 67 37

Priser och betalning

Priset är inklusive moms. I kundvagnen ser du det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Du betalar med kreditkorta eller genom Blocketpaket vilket innebär att du betalar när du hämtar ut varans hos ett ombud nära dig, läs mer genom att klicka här. Det går också bra att sätta in beloppet i förskott på BG 413-6453. Maila info@torkasvamp.se samtidigt som du lägger din beställning på hemsidan så att jag vet att du redan betalat.

Fri frakt inom Sverige på beställningar över 750 kr. Frakten sker med Schenker om det går som paket till närmaste utlämingställe eller med posten till din dörr om det går som brev.

Vid försenad betalning (efter förfallodatum på faktura) utgår dröjsmålsränta enligt Räntelagen samt lagstadgade förseningsavgifter.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss. Använd medföljande ångerblankett.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Garantier och service

2 års garanti på elektronik. I övrigt gäller konsumentköplagens reklamationsrätt. Spar fakturan du får!

Service och garanti för Dörrex Svamptork
Hotz Service Center
Im Eschle 5
D-78224 Singen
Tel./ Fax +49 (0) 7731 885 182
E-Mail: info@hotz-service-center.de

Tillverkare av Dörrex Svamptork
A. & J. Stöckli AG
CH-8754 Netstal
Tel. +41(0)55 645 55 55
Fax +41(0)55 645 54 55
E-mail: haushalt@stockli.ch
www.stockliproducts.com

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Leveranstiden anges under respektive vara. Om vi mot all förmodan inte kan leverera varan i tid tar vi kontakt med dig så att du får chansen att avbeställa. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-